Siirry pääsisältöön

Kuka olen?

Olen Juha Knuuttila. 

Puoliso, isä ja isoisä. 

Ikää ja elämänkokemusta minulla on mittarissa 60 vuotta.

Mistä tulen?

Olen ollut turkulainen  jo 35 vuotta.

Lapsuuteni ja varhaisnuoruuteni vietin Porissa.

Vahvat juureni (sekä kesäpaikkani) on Eteläpohjanmaalla Kauhavan Alahärmässä.


Mitä teen työkseni?

Koulutukseltani olen valtiotieteen maisteri, sosiaalityöntekijä,  joka on tehnyt aikanaan (1995) opettajan pedagogiset opinnot.

Ammatikseni voi sanoa isolla A:lla opettaja, pienellä a:lla laillistettu sosiaalityöntekijä, koska etulinjan kenttähommista on vierinyt jo tovi.

Toimin lehtorina Turun ammattikorkeakoulussa. Koulutan sosiaaliohjaajia ja varhaiskasvatuksen sosionomeja tutkintonimikkeellä sosionomi (AMK).

Sen verran on työuraa jo takana, että tavatessani opiskelijoitteni harjoittelupaikalla heidän ohjaajiaan, alkaa "melkein joka toinen olla" entisiä opiskelijoitani.

Kokemus ja muu osaaminen

Aikuiselämäni aikana on tullut tehtyä monenlaista ja kouluttauduttukin. Osaamisestani, koulutuksista ja kokemuksistani löydät lisätietoa kotisivultani.


Miksi keskusta?

Yksilön vapaus on minulle tärkeä arvo, se ei kuitenkaan saa olla itsetarkoitus ja talloa jalkoihinsa lähimmäisestä välittämistä,

Kuntalaisen tulee jatkossakin saada keskeiset sosiaali- ja terveyspalvelut kotinurkiltaan. Hyvinvointialueella on sote-palveluja tuotava kotiin entistä enemmän myös digitaalisesti.

Suvun pitkät juuret on maaseudulla, sitä kautta myös metsä ja pelto on minulle tuttu. Sote-palvelut tulee tuottaa kustannustehokkaasti, mutta myös luonto ja kestävä kehitys huomioiden.

Mistä haluan sinulle kertoa?

Henkilökohtaiset aluevaaliteemani 2022 olen typistänyt seuraaviin, ehkä arvoituksellisiinkin iskulauseisiin. 

Kerron ja avaan niitä lisää marras-tammikuun aikana.

1) 10/70
2) Jokaisella pitää olla aina jotain ikiomaa

3) Tylsä, maailmanparantaja vai ahne?


Jatketaan täällä blogissani tarinaa eteenpäin, myös puhetta sosiaalihuollosta.

Pyydä mukaan